WCT på Sandnes og Jæren 11-13 mai 2012

Som dere ser så var det ganske vått på stevne i helga.

Friheten hadde mange ekvipasjer til start denne helga spredd over hele dagene. Fredagen startet med 80 F&S der hadde vi Lisa og Canyon til start med en volte på siste hinder. Synne & Sunshine hadde en feilfri runde. Katharina og Magakaan var ute på sitt første stevne og fikk to bommer ned i sin første klasse. Maria fikk låne en ponni som heter Okay Caiza de red en feilfri rune og fikk 5 plass i klassen. Gratulera så mye.

Neste klasse var LB kat II der hadde både Synne og Maria feilfrie runder. I LB kat I hadde Katharina ett riv det hadde også Regine på Vitta Burton.  Så ble banen bygget om til hest. Værmeldingen lovet storm utover kvelden og den var på vei kan du sei. Hinderene veltet inni mellom. Du følte du sto stille rundt svingen mot hinder av og til. Anne Marie Sviland var først fra oss og hadde en feilfri runde som oldt til 9 plass i klassen. Kathrine hadde også en feilfri runde på Life og fikk 10 plass. Anne Marie og Lady Bird skulle debutere i 110 denne dagen og de var veldig nervøse! Startet greit men det endte med fall. Tonje hadde en feilfri runde på Centus det hadde også Kathrine på Ballak. Life Fikk to bommer ned. Vinden øket på og banen blåste ned hele tiden mens vi gikk banen til 120. Vi varmet opp mens de måtte bygge banen opp flere ganger og fant ut at det var lurest å trekke seg med de flinke unghestene.

Ballak. Foto: Monica Bull

 

På lørdagen skinte solen, men der blåste fremdeles en del. Ponni klassene var først i dag også og Maria & Okay Kaiza slo til med en feilfri runde til og fikk 2. plass i klassen med 70 stilpoeng. Synne og Sunshine var også feilfrie. Katharina og Magakaan startet i kat I klassen og var feilfrie. Banen ble bygget opp til LA og der hadde Malin & Felix 4 feil i omhopping det samme hadde Regine og Vitta i kat I klassen. Malin og Felix hadde en fin runde i MB med to bommer i omhopping som resulterte i en bak plassering.

Hesteklassene startet med 1m i dag også og Anne Marie og Lady Bird slo til med feilfri runde og fikk 5 plass i klassen. Life fikk en bom ned. Så var me klar for 110 igjen. Tonje og Centus hadde en feilfri runde og fikk 10 plass i klassen. Anne Marie var nervøs igjen, men hadde lært fra dagen før og red en flott runde med en bom ned. Kathrine og Life hadde en bom det hadde Ballak også. Selv om det blåste mye så sto hinderene i dag så vi startet 120 både Tonje og eg men fikk begge to to bommer ned. Det var vanskelige baner og hestene hoppet bra.

Anni & Lady Bird 110 Foto: Monica Bull

På søndagen var der finaler i WCT turneringen. Regine og Vitta Burton red A-finale i lille tur som gikk i LA og fikk enn flott 2 plass med 4 feil. Tonje Tjosevik red A-finale hest som gikk i 120 hun var feilfri og fikk 3 plass i klassen. Gratulera så mye begge to.

Katharina red B-finale med Magakaan og fikk to riv. Gratulera så mye med flotte plasserineger og fine debuter. Kjempe stolte av rytterne våre fra Friheten 😀

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/9/4/stallfriheten.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.