Elite stevne på Rogaland med unghest klasser

Fredag 18 mai åpnet Malin og Felix Elite stevne på Rogaland med en flott feilfri runde i LA +5  som endte med 2. plass i klassen. I MB hadde hun en fin runde med en bom ned.

Så kjekt at de hadde unghestklasser. Men kravene var høye! 5 års skulle gå 110 første dagen, 115 andre dagen og 120 siste dag. 6 års skulle gå 120 første dag, 125 andre dag og 130 siste dag. Syns det er høyt på de unge hestene. Vi meldte på og tok en dag om gangen.

Life startet fredag med feilfri runde i 110, Tonje og Centus hadde også en feilfri runde i 115. Ballak fik e bom ned i kombinasjonen da det kom en hest inn på banen. Han er så følsom for det. Alle er fornøyde med starten på elite stevnet.

Lørdag var det sol og gradestokken steg litt. Malin og Felix va i super form og startet dagen med feilfri omgang og seier i MB! Tydeligvis en morgen ekvipasje 😛 stevnet startet kl 08:00 på morgenen. I 5 års klassen var Life noe ukonsentret i dag. hinderhøyden sto på 115 og det har han ikkje startet sin AEG finalen. Han fikk tre bommer ned. I 6 års klassen skulle Tonje og eg debuterere i 125 på stevne. Tonje og Centus hadde en flott feilfri runde. Kathrine og Ballak hadde en bom ned og en volte, men kjempe fornøyd.

På søndagen så var det unghest først med start kl 08:00. Syns det var tidlig å stå opp å fore kl 05:00, men d gikk greit 😛 Kom tidlig avgårde til stevne og fikk en god oppvarming før den store finalen. Life har aldri gått 120 på stevne før og nå var det elite stevne også. Solen skinte og banen såg fin ut. Han slo til med feilfri runde trudde eg itte eg hadde ridd grunnomgang og omhopping. Men der ble en tidsfeil i grunnomgang. Uansett veldig fornøyd! 6 års skulle gå 130 og det er høyt! Hestene og rytterne har ikkje startet den høyden på stevne før så det ble en prøve. Og prøven ble bestått med en bom ned på Centus og Ballak 😀 Flinke hester som det blir kjekt å følge frammover. Neste stevne blir nå L-stevne på SJR til helgen.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/9/4/stallfriheten.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.