Flott pinsehelg!

Endelig har sommeren kommet til oss. Denne helgen 26-28 mai 2012 har vi hatt ryttere på stevne på to arenaer. Malin Lindquist & Felix reiste til Kristiansand på distriktsstevne. De startet ikkje så godt med litt feil i første MB på lørdag, men hentet seg godt inn igjen og red feilfrie runder i LA både søndag og mandag hvor hun fikk 2 plass på mandagen. Begge rundene i MB ble gjennomført med en bom ned.

Malin & Felix Foto: Vanessa Høiland

Her hjemme har der vert landsstevne på SJR hvor Tonje Tjosevik & Centus og Kathrine Hellevik på Ballak og Life Is Life har startet. Lørdagen startet med en bom ned for Kathrine med begge hestene i 110. Tonje og Centus var feilfri og fikk 12 plass i klassen. I 120 var Kathrine & Ballak feilfrie og fikk 10 plass. Tonje & Centus hadde en bom ned. På søndag skinte solen fremdeles og der var varmt. Så godt å kjenne solen varme så vi har ikkje lov å klage! Alle ekvipasjene starte med 110 og fikk alle en bom ned. I 120 hadde Tonje og Centus en feilfri runde, men svingen inn på siste ble litt lang så det holdt ikke til plassering.

Kathrine & Life Is Life Foto: Tonje P. Lura

På mandag var solen der fremdeles, men temperaturen var gått ned en del. Vi skulle starte litt høyere i dag og Kathrine & Ballak startet med feilfri runde i 115. Etterfulgt av Tonje Tjosevik & Centus som også var feilfrie på raskere tid og fikk 7 plass i klassen. Kathrine & Life var også feilfrie. Ballak & Life var rett bak plassering. Så var det 125. Kathrine & Ballak var start nummer tre og hadde et riv i omhoppingen. Tonje & Centus hadde en bom ned i grunnomgangen. Har hatt en strålende helg med mange gode runder på alle rytterene!!

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/9/4/stallfriheten.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.