D-stevne i Egersund

 

Siri og Irene Foto: Brynjar Haugli

Denne helgen var det stevne på egersund, 3 ekvipasjer fra friheten startet, på lørdagen red Lisa Tanche-Larsen på Canyon og Katharina Lengauer på Magakaan, Begge to red fine feilfrie runder. på søndagen var både lisa og katharina feilfrie i 60cm, i parhoppingen var Lisa og Katharina på lag det ble det et riv da Katharina og magakaan tok en brå sving og hoppet stillestående, men ellers en kjempe bra runde. Siri Andersen og Ramazotti var på lag med Irene Undheim, de red fort og feilfritt og vant klassen! I 1m var ikke siri og ramazotti helt enige som endte i fall.

Lisa & Canyon Foto: Stevnefoto

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/9/4/stallfriheten.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.