Spennende helg med Norgesserie på SJR

Denne helgen 8-10 juni har Sandnes og Jæren hatt distriktsstevne med 2. kval. Norgesserien.

På fredagen var der vanlige klasser hvor de startet med 80 cm. Der hadde vi to ekvipasjer til start, Susanne Dahle Mjølhus og Lightning Star red en feilfri runde. Lisa T. Larsen og hennes 5 år gamle Canyon fikk en stopp.

I 1m startet Susanne og Lightning Star først fra oss og hadde en feilfri runde. Det hadde også Kathrine og 5 år gamle Life Is Life. Anne Marie Sviland og Lady Bird var også feilfrie.

Hinderene ble bygget til 110 og været var fortsatt ok. Litt regn, men det må me tåla. Kathrine og Life hadde en feilfri runde og det hadde Anne Marie også. Ingen plasserinnger, men veldig fornøyde med ridningen.

 

Lisa sin flotte hest Canyon

Lørdagen startet med 0,80. Ikkje F&S denne dagen og Lisa & Canyon red seg inn til en 4 plass i klassen.

I 1m var Lightning litt mer sliten så Susanne fikk en bom ned i omhoppingen. Anne Marie og Lady Bird er i stor form og hadde en feilfri runde og fikk 8 plass i klassen. Kathrine og Life var også feilfrie.

110 bar preg av at hestene hadde gått 3 klasser. Litt slitne førte til litt feil. Kathrine og Life fikk en bom ned på siste hinder i grunnomgangen og Anne Marie og Lady Bird fikk en stopp.

Regine og Vitta startet LA ponni og hadde en fin grunnomgang, men der ble desverre to bommer ned i omhoppingen. Alle ekvipasjene har en god følelse.

Så var det søndag. Våknet opp til strålende sol 😀 Laghopping i Norgesserien. Vi hadde fillt lag i 3. divisjon som går i 1m. Gledet oss masse! Anne Marie og Lady Bird åpnet for oss med en flott feilfri runde. Kathrine og Life var også feilfrie. Susanne  og Lightning Star sørget for at me holdt pusten en stund da linja ble totalt feil inn i kombinasjonen! De kom feilfritt gjennom banen. Bra jobba Susanne. Då hadde me tre nullrunder og var klar til omhopping. Regine og Vitta red også sin runde og gjennomførte med en bom ned.

Til omhopping var vi fire lag. Anne Marie startet først av oss og startet veldig bra, men fikk en stopp så der fikk me 4 feil. Kathrine og Life hadde en feilfri runde, men den va ikkje så rask. Susanne glemte banen etter hinder to i omhoppingen så da fikk vi fire feil til. Sto nå med åtte feil før siste rytter Reigine skulle inn på banen. Hun slo til med feilfri runde og vi endte opp med tredje plass i klassen. Sååå fornøyde alle sammen!

Det er så kjekt med laghopping. Håper vi har flere lag til start i Norgesserien til neste år!

Så fornøyde ryttere 😀 Foto: Tone Sandanger

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/9/4/stallfriheten.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.