Hestene

Foto Galleri av skolehestene ved Stall Friheten

[nggallery id=1]

Nå står 20 skolehester, 5 privathester og en del unghester i stallen. Alle hestene har en stor og fin boks hver.
I den ene enden av stallen er det to siloer, som er gjort om til salrom, en silo for skolehestene og en for privathestene.

Privathestene har hvert sitt stort skap med kjempe god plass. Skolehestene har hver sin numrerte sal og hodelaghenger. Boksene til skolehestene er også merket med nummer, slik at det er lett å finne ut hvem som skal ha hvilket saltøy.Ved siden av stallen ligger en stor og fin hall på 22 x 66 m. Den ble bygget opp i løpet av januar 2006, og det er der mesteparten av ridningen foregår. 16 høytalere er satt opp i taket inne i hallen, og det spilles musikk i timene. Det foregår slik at når instruktøren snakker, dempes musikken og stemmen høres i høytalerene. Dette gjør det lettere for elevene å høre hva som blir sagt, og hestene blir ikke så lett skremt av andre lyder.

I tillegg til hallen har vi mange fine turområder. Rundt gården er det en god del gressmarker som skolehestene og noen av privathestene går på om natten og på dagtid før ridetimene. Noen av gressmarkene brukes til å dyrke høy. Det er også satt opp fire luftegårder som brukes hver dag.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/9/4/stallfriheten.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.