Rideleir   

Rideleir SOMMEREN 2023

Vi på Stall Friheten tilbyr rideleirer sommeren 2023. Det vil være dagleir i ukene 26 - 27 - 31 - 32. Leirene er mandag-fredag, kl. 08.00-16.00 hver dag, fredagen avsluttes med oppvisning fra kl. 14.00. Aldersgrense 8 år. Rideleiren i uke 31 er kombinert rideleir for voksne og barn.


Leirene passer for alle, alt fra nybegynnere til de mer erfarne. Deltakerne blir delt inn i 3-4 grupper etter ferdighetsnivå. Det undervises i dressur, sprang og teori. Teorien har fokus på sikkerhet i håndtering av hest, hestehelse, hestekunnskap og ryttertrening. I tillegg blir det andre rideaktiviteter, f.eks. cup race og gymkhana.
Hestene våre er trygge og gode læremestere. Vi har ulike størrelser, fra mindre ponni til stor hest. Vi setter sammen rytter og hest slik at de skal utgjøre en god match for en kjekk og lærerik uke.
Flere erfarne ledere og rideinstruktører, med Kathrine Hellevik i front, vil gi deltakerne en lærerik, positiv, trygg og kjekke uke. Leirene er fylt med hest, ridning, sosialt samvær med nye og gamle venner i tillegg til aktiviteter med hesten i sentrum.
Stall Friheten har arrangert rideleir i sommerferien siden starten 2006. Mange barn, unge og voksne har gjennom årene fått gode erfaringer, læring og nye venner på leirene våre.
For mer informasjon, se hjemmesiden www.stallfriheten.no eller Friheten Rideklubb sin instagram “friheten.rideklubb”. Ved spørsmål ta kontakt på mail, post@viacomte.no, eller ring Kathrine Hellevik på telefon 957 34 100.
Pris: 4000 kr. Inkludert i prisen er to rideøkter og en teoriøkt til dagen, varm lunsj og frukt hver dag. Mulighet for å ta med egen hest, stallplass 500 kr.


For påmelding, send mail, post@viacomte.no, med informasjon:
Uke (26 - 27 - 31 - 32)
Fullt navn og alder
Erfaring og rideskole (dersom Friheten: dag/ tid)
Hesteønske (type hest)
Navn og telefonnummer til foresatte
Ferie med hest er best!

Rideleir sommeren 2022

Vi tilbyr rideleirer sommeren 2022 i ukene 26-27-31 og 32

  • Rideleiren i uke 31 vil være en kombinert rideleir for barn og voksne. Aldersgrense er 8 år. 

  • Dagsleirene starter kl 8,00 og slutter av kl 16,00 alle dager fra mandag til og med fredag.

  • Leirene passer for alle , fra nybegynnere til de som er mer erfarne. Alle vil bli delt inn i grupper etter ferdighetsnivå.

  • Det undervises i sprang for de som har ferdigheter til det og i dressur, samt teori , sikkerhet i omgang med hester, og hestekjennskap.

  • Flere erfarne ledere og rideinstruktører vil gi deltakerne en lærerik, positiv og trygg uke. Leirene er fyllt med riding , sosialt samvær og aktiviteter med hesten i sentrum.

  • Riding 2 ganger pr dag.

  • Pris kr 3890 pr uke inkludert lunsj alle dager.

  • Mulighet for å ta med egen hest, ta kontakt ved spørsmål.

Stall Friheten ligger på Bråstein (v/Bogafjell)  i Sandnes kommune og riding foregår i en stor ridehall 24 x 66 m.

Ved påmelding eller spørsmål, Trykk "Kontakt" under eller send til  mail: post@viacomte.no

FERIE MED HEST ER BEST

Dagsleir

Uke 26, 27, 31 og uke 32 barneleir komb. voksen leir. 

Dagsleir starter kl 0800 og slutter av kl 16,00.  Går fra Mandag til fredag. Passe alle nivå fra nybegynnere til øvd ryttere. Aldersgrense 8 år

Pris dagsleir kr 3890,- pr uke inkludert lunsj hver dag.

treningsleir 


Sprang treningsleir for dem med egen hest / ponni. Oppmøte mandag kl 0900 og avsluttes fredag kl 15,00, pris er inkludert oppstalling. Aldersgrense 10 år 

Pris for treningsleir er kr ,- pr uke inkl. overnatting og 4 måltider pr dag.   

DAGSLEIR for Vokse - Uke 31 komb. med barneleir


Dags leir for voksen. 
Dagsleir starter kl 0800 og slutter av kl 16,00. Mandag til fredag.
Her blir en delt oppe etter eget ønske, sprang eller dressur.  *Ridning 2 ganger til dagen.

Pris dagsleir kr 3890,- pr uke inkludert lunsj hver dag.