Stall Friheten

Stall Friheten 

Om Stall Friheten

Stall Friheten er en familiebedrift bygd opp av Kathrine og Per Arild Hellevik siden 2005. Her tilbys det blant annet rideskole, dressur- og sprangtrening, utleie av hest og oppstalling. Stall Friheten eier mange av ponniene og hestene som brukes i rideskolen. Det er også oppstallet flere privathester og senteret er en godkjent læreplass for lærlinger med hestefag.
 
Våren 22 ble en svært tung og tøff periode. Etter kort tids sykdom gikk Per Arild bort, så alt for tidlig. Hans engasjement og ånd lever videre i all den jobben som har blitt gjort for å forme Stall Friheten. Kathrine og deres felles datter fortsetter jobben med å ha et ridesenter for alle. Der rytterglede står i fokus.

Stallen holder til i flotte omgivelser på Helgeland, på sørsiden av Bogafjell i Sandnes, med flotte turområder med dedikerte ridestier rundt blant annet plassatjernet, der en også kan også ri over til Kverneland. Anlegget har både stor utebane og ridehall. I ridehallen er det også utstyrsbutikk og koselig cafe, hvor en kan få kaffe og noe enkel mat.