Stevner

Hva må til for å starte stevne? og hvordan melder en seg på?

Under får du informasjon hva som må til for å starte stevne samt hvor stevner er opplistet samt mulighet for å melde på til stevne.

Nryf stevne

Her finner du stevneinvitasjon samt her melder du deg på til stevne.  

Terminliste

Den norske terminlisten med nasjonale stevner for de fleste grener finner du i vårt stevneprogram NRYFstevne. Her kan du søke etter stevner i nærområdet ditt, eller for spesifikke tidsperioder eller grener.

Grønt Kort - første steg til å starte stevne

Grønt Kort kurs er for deg som er på vei inn i ryttersporten og skal løse lisens for å ri konkurranser. Kurset gir også masse grunnleggende kunnskap om hest, sikkerhet og reglement. Grønt kort er første steg for å starte stevne. 

Rytterlisens 

De fleste rideklubber arrangerer klubbstevner. Dette er en god og naturlig start før du går videre på distriktsnivå, og ev. videre i konkurranselivet.

Dersom du skal starte på Distriktsstevne (og høyere), må du ha rytterlisens. For å få løst rytterlisens må du ta Grønt Kort.

Hestelisens 

Alle hester og ponnier som skal starte klasse LB eller høyere i distrikts-, lands- og elitestevner må ha løst hestelisens i Norges Rytterforbund. Årlig hestelisens koster 300,-* og betales i god tid før første start på stevner som krever lisens. *2022

Ponnimåling

For at en ponni skal kunne starte ponniklasser må den stå oppført i NRYFs register som ponni.

Hvordan melde på stevne

Her finner du veiledning på hvordan du melder på stevne.